Sponsors finaleweekend:

 

Deze website is mogelijk gemaakt door:

 

 

Foto's van Europees Clubkampioenschap klik hier

LIVE !!! Uitslagen Europees Kampioen vrijdag 23 sept
te Eeklo, Belgié


Dash'35 (NED) - TED Club Istanbul (TUR)
2 : 3


 1e enkel: Ronald Blonk - Haluk Akkoyun, uitslag: 3-6, 4-6
 2e enkel: Eric Baan - Baris Ergüden,uitslag: 7-5, 2-6, 6-3
 3e enkel: Fabian Koning - Adem Ozmeral, uitslag: 6-3, 6-2
4e enkel: Raymond van Lammeren - Ergün Zorlu,uitslag: 2-6, 4-6 
 Dubbel: Ronald Blonk / Fabian Koning - Haluk Akkoyun / Baris Ergüden, uitslag: 0-6, 6-4, 1-6

Dash’35 zet uitstekend resultaat tegen Europees kampioen Rennes neer
Het herenteam van Dash’35 heeft donderdag 22 september in het Europese Clubkampioenschap voor heren tegen de kampioen van vorig jaar, het Franse AS Patton Rennes 35 een schitterende prestatie geleverd. De Dordtse ploeg ging met 2-3 eervol ten onder tegen een tegenstander die maar liefst vier spelers met een ATP-ranking opstelde. Vooral de prestatie van Wouter Standaard sprong in het oog. De nationaal dubbelkampioen wist na een enerverende en hoogstaande partij van ruim twee uur de nummer 107 van de wereld Jean-Rene Lisnard te verslaan. Standaard slaagde er tijdens de eerste set tweemaal in om de Franse topspeler te breken, maar Lisnard brak elke keer direct terug. In de noodzakelijke tie-break was Standaard met 7-4 de baas. De inspanningen van de eerste set braken Standaard in de tweede reeks tegen de Franse professional op (6-2), maar in de derde set herpakte hij zich en wist met soms fantastische slagenwisselingen op 4-3 een beslissende break te plaatsen. Soeverein serveerde Standaard vervolgens de partij uit (6-3).
Daarvoor hadden Albert Baan, Raymond van Lammeren en Erik Baan hun partij eervol maar kansloos verloren. De Dordtse spelers wisten in de lange slagenwisselingen weliswaar de nodige punten te scoren, maar de vele tempowisselingen van de Franse toppers Rodolphe Gilbert (voorheen top-50 speler en in zijn carrière al eens tijdens Roland Garros te sterk voor Pete Sampras), Charly Villeneuve (ATP-721) en Marc Gicquel (ATP-166) waren op de belangrijke momenten net te veel.
Het tweede Dordtse punt kwam op naam van de dubbel Ronald Blonk en Erwin Lems die het ongeïnspireerde Franse duo Gilbert/Villeneuve met 6-0, 6-3 van de baan veegden. Dash’35 speelt vrijdag in het verliezerstoernooi tegen TED Club Istanbul uit Turkije. De wedstrijd, bestaande uit vier enkelspelen en één dubbelspel begint om 10.00 uur op de tennisbanen van TC Ritspop in Eeklo (België). Voor Dash’35 zullen Ronald Blonk, Erik Baan, Fabian Koning, Albert Baan en Raymond van Lammeren spelen.
Click here for the latest draws and results.

European Championships for Men

Dash’35 is er weer bij!!!
De Europese Clubkampioenschappen zullen in de week van 19 september 2005 worden gespeeld. De exacte speeldatum is voorlopig gesteld op woensdag 21 september 2005. De finale zal op zaterdag 24 september 2005 gespeeld worden.
Dus Dashers, kom naar Belgie om de Dash-heren toe te juichen tijdens hun strijd om het Europese Kampioenschap 2005. Hou de website van Dash in de gaten. lees meer

Welkom

Op deze website leest u alle `ins en outs´ van de Heren Eredivisie afdeling van de KNLTB. U zult hier dan ook de meest actuele standen, programma´s, wedstrijdverslagen en achtergrond informatie terugvinden. Kortom deze website is voor iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij de Heren Eredivisie afdeling van de KNLTB. Uiteraard mag u zelf ook een bijdrage leveren aan de content van deze website door een e-mail te sturen aan de webmaster.

Uitslag Eredivisieheren Loterij

Op zaterdag 18 juni 2005 is onder toezicht van gerechtsdeurwaarder C.P.M. Knüppe de trekking verricht van de loterij ter gelegenheid van het finaleweekeinde landskampioenschap eredivisie heren 2005.


Landskampioenschap eredivisie heren 18 en 19 juni in Dordrecht

Op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni is op het tenispark van de Dordtse tennisvereniging D.L.T.C. Dash'35 (Monarda 1a, 3317 HL Dordrecht; tel. 078-6170960) om de landstitel in de eredivisie bij de mannen gestreden. Zeven weken competitie in de eredivisie heren hadden vier kandidaten voor de prestigieuze titel landskampioen opgeleverd: TV Dekker Tennis/Horsman (Warmond), TOS Bergeijk, Tegelen en titelverdediger Dash'35 (Dordrecht).
Het evenement viel samen met het 70-jarig jubileum van Dash'35. Verdere informatie klik hier
Klik hier voor foto's van Finaleweekeinde landskampioenschap eredivisie heren.


TOS Bergeijk landskampioen 2005

Na een spannende halve finale tegen regerend landskampioen Dash'35 en een al even enerverende eindstrijd tegen TV Dekker/Horsman hebben de heren van TOS Bergeijk de landstitel in de eredivisie mannen van 2005 veroverd. Klik hier voor een verslag van het finaleweekeinde.

 


Lees de wedstrijdverslagen

Bent u deze week niet op één van de Eredivisie Heren parken geweest, maar Wilt u nog eens nalezen wat er tijdens de competitie in de Eredivisie Heren gebeurd is? Lees dan snel alle wedstrijdverslagen van alle gespeelde competitiedagen. U bent zo snel op de hoogte met de prettig te lezen artikelen, die geschreven zijn door Peter Klein.


Alle landskampioenen sinds 1967

Wie is er in het verleden landskampioen bij de heren in de landelijke competitie geweest. Een overzicht van de  landskampioenen tot 2004 .


Voeding en tennis

Bij intensief sporten hoort uiteraard een wel overwogen en gebalanceerde voeding. Lees op de volgende pagina meer over de ideale voeding voor de tennissport. Er wordt in dit artikel onderscheid gemaakt tussen voeding voor de wedstrijd, voeding tijdens de wedstrijd en voeding na de wedstrijd.